top of page

Når vi starter motorsaga er det viktigste arbeidet allerede gjort. Felling og beskjæring av trær er ikke-reversible inngrep, derfor kommer vi gjerne med tips og råd i tidlig fase for å sikre et best mulig resultat. Vi planlegger jobben med mål om å identifisere og eliminere/minimere forhold som kan føre til skade på person eller materiell. Ved beskjæring er vi samtidig fokuserte på ikke å påføre treet unødvendig slitasje.

Vi utfører alt fra enkel beskjæring på bakkenivå til linjerydding og seksjonsfelling av større trær på ugunstige plasser. Alltid med vår og kundens sikkerhet i fokus. Ved behov henter vi inn utstyr og/eller ekstern kompetanse fra en av våre strategiske samarbeidspartnere.

Veslefrik AS er skade- og ansvarsforsikret i Fremtind. 

I Veslefrik AS tror vi på kunnskap. Vi oppdaterer oss derfor kontinuerlig på beste praksis i bransjen gjennom kurs, foredrag og lignende. 

Selv om vi holder til i Kristiansand, driver vi ikke kun med trefelling i Kristiansand. Vi påtar oss oppdrag over store deler av Sørlandet og deler av Telemark. Ta kontakt for en gratis, uforpliktende befaring og et gunstig pristilbud!

Treklatring og hogge tre i Kristiansand

Veslefrik AS

Arborist i Agder
Lars

Lars Bjørbæk Iversen er daglig leder i Veslefrik AS.  Han kommer opprinnelig fra Skien i Telemark og er utdannet ingeniør med flere års erfaring fra ulike roller i industrien. 

Frik er en engelsk setter som driver med seksjonsfelling Agder
Frik

Frik er selskapets høye beskytter og selvskrevne bakkemann. En trofast og initiativrik kollega som mer enn gjerne tar i et tak. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Mittanbud
bottom of page